Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Чернихівецька громада» (код ЄДРПОУ: 04393404) був реорганізований і увійшов до складу Збаразької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Чернихівецька громада

припинила діяльність, увійшла до складу Збаразької громади

Всеукраїнське свято День Знань - 1 вересня

Дата: 01.09.2017 12:50
Кількість переглядів: 635

Вже минуло літо променисте,

І дзвоник знов до школи кличе нас.

Тут все святково, гарно і врочисто

В щасливу путь і в добрий час!


Ось і промайнуло тепле літечко. Позаду найбільші і найцікавіші канікули. І знову рідна школа запрошує всіх на чудове Всеукраїнське свято День Знань - 1 вересня.

Шкільні подвір'я запросили своїх гостей — дітей, вчителів, батьків на проведення традиційної лінійки. Вишиванки , квіти, радісні обійми — так сьогодні зустрічались мешканці громади на гостинних шкільних подвір'ях.

Сьогодні шкільні двері гостинно, вперше відкрились до 14 першокласників . А шкільний дзвінок пролунав для 168-ми дітей навчальних закладів с. Чернихівці та с. Ст. Збараж.

В безмежний, цікавий світ знань діток щиро спровадили і поблагословили духовні наставники: о. Михайло Паньків та о. Ярослав Смалюх.

З початком навчального року всіх присутніх привітала начальник відділу освіти Чернихівецької об'єднаної громади Добровольська Л.Є. та керівники навчальних закладів громади: Чорній Г.Т. та Олещук О.М..

 



« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано