Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Чернихівецька громада» (код ЄДРПОУ: 04393404) був реорганізований і увійшов до складу Збаразької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Чернихівецька громада

припинила діяльність, увійшла до складу Збаразької громади

Урок мужності та патріотичного виховання для школярів

Дата: 17.11.2017 22:57
Кількість переглядів: 550

17 листопада 2017 року в Чернихівецькій об'єднаній територіальній громаді в приміщенні Чернихівецької школи відбулися урочистості з відзначення Дня Гідності і Свободи.

Активну участь в проведенні уроку мужності “Рабів до раю не пускають...” взяли учні, педагоги, депутати сільської ради, керівники підприємств та організацій всіх форм власності, інтелігенція громади.

Бути почесними гостями заходу запросили волонтерів, учасників АТО - членів ГО “ Штаб національного спротиву Збаразького району”. Особливо зворушливим було спілкування з Народним Героєм України, батьком Героя України, Героя Небесної Сотні Устима Голоднюка — Валодимиром Голоднюком та учасниками АТО Сергієм Лучкіним та Віктором Чижевським.

Всі разом були занурені в буремні часи Революції Гідності, в черговий раз нагадавши якою ціною українці здобували свободу. Документальні стічки відео-і фото перенесли нас в сучасність, в страшні будні новітньої війни на Сході України, де щодня відстоюється Незалежність і цілісність нашої держави.

Всі побачили і зрозуміли, що для бійців надзвичайно важливим є зв'язок з рідними, близькими, відчувати реальну, постійну допомогу і підтримку всієї української спільноти.

Щирою спільною молитвою згадали і пом'янули своїх земляків-героїв, які віддали свої життя за щасливе майбутнє нашої держави, Героїв, які тримають над нами небо: Устима Голоднюка, Назарія Войтовича, Андрія Чабана, Сергія Долгіх, Тараса Михальського, Василя Борисевича, Юрія Горайського, Володимира Магльони.

Імена наших героїв назавжди закарбовані в наших серцях , в новітній історії України, як приклад надзвичайної , безкорисної, жертовної любові до своєї Батьківщини.



« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано