Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Чернихівецька громада» (код ЄДРПОУ: 04393404) був реорганізований і увійшов до складу Збаразької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Чернихівецька громада

припинила діяльність, увійшла до складу Збаразької громади

14 жовтня 2017 року в Чернихівецькій об'єднаній територіальній громаді з нагоди відзначення Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України та 75-ї річниці утворення УПА, Дня Українського Козацтва відбулися урочисті заходи.

Дата: 19.10.2017 12:39
Кількість переглядів: 555

 В цей день вшановували мужність і героїзм наших захисників незалежності і територіальної цілісності України, військові традиції та перемоги українського народу в усі часи становлення нашої держави. Гордимося міцністю духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв — захисників української землі!

Розпочався цей день - святковими Богослужіннями в церковних храмах сіл Чернихівці та Ст. Збаража.

Впродовж цілого тижня ціла вервечка заходів проводилась в навчальних закладах громади. Це і тематичні виставки малюнків, конкурс патріотичної пісні, спортивні змагання, літературно- мистецькі години, частування козацьким кулішом.

Урочистою ходою молодь, інтелігенція громади з державними прапорами, лампадками, хоругвами та квітами вирушили до Символічної могили Борцям за волю України, щоб разом вшанувати героїв минулого та сьогодення, вклонитись всім борцям, які віддали своє життя за волю і незалежність України.

Голова об'єднаної територіальної громади Марія Кіпибіда відвідала і привітала з чудовими святами учасницю ОУН -УПА Мазуренок Ганну Теодорівну, якій виповнилось 92 роки, побажавши здоров'я, багато років життя у Незалежній, вільній Україні. Марія Євгенівна вручила квіти, солодощі та грошову допомогу.

Цього ж дня школярі з квітами та побажаннями миру в нашій державі, відвідали та низько вклонились матерям, сини яких захищали та захищають в зоні АТО мирне небо над нами.

В бібліотеках сіл Чернихівці та Ст. Збараж організовано тематичні виставки книжок.

Святкова програма продовжилась в с. Старий Збараж літературно - мистецьким вечором “Свята Заступнице! Пречиста Діво! Ти захисти нам Матір - Україну!” Всіх присутніх привітали голова Чернихівецької об'єднаної територіальної громади Марія Кіпибіда та староста сіл Верняки та Ст. Збараж Володимир Панасюк. Гостей свята чудовими номерами — піснями, віршами та гуморесками вітали місцеві аматори.

Святкові дійства завершились покладанням квітів до фігури Пречистої Діви Марії, яка своїм омофором огортає нашу землю, захищаючи від зла, біди та ворога, оберігаючи мир та спокій на нашій землі.

 

 

 



« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано